somatisk arbeid en til en

Massasje, avspenning & indre arbeid på land og i vann

 
19.jpg

Avspenning & indre arbeid

I denne timen får du mulighet til å oppleve dyp avspenning gjennom pust, bevegelse og berøring. Et grunnleggende prinsipp i dette er arbeidet er hentet fra Zen Shiatsu hvor intensjonen er å være framfor å gjøre. I en slik være-tilstand åpnes det opp for en kontakt med det som finnes på et dypere indre plan. I en være-tilstand preget av ro og stillhet vil du få mulighet til å resette nervesystemet ditt og gi slipp på fastlåste og lite hensiktsmessige pust- og bevegelsesmønstre. Måten du beveger deg på påvirker hele deg, og et fastlåst og repetitivt bevegelsesmønster skaper et sårbart og lite fleksibelt system. I en mer tilstedeværende bevegelsesprosess vil du oppleve mer åpenhet, flyt og fornyelse.

Pris 60 min: Kr. 650,-

NB! Ved avbestilling samme dag betales 50 % av timesprisen.

Avspenning & Massasje i vann

I denne formen for somatisk arbeid vil du oppleve en myk og rolig form for stretching og massasje i varmt vann. i sammenheng med de myke og organiske bevegelsene har  det varme vannet en terapeutisk påvirkning på kroppen. Støtten fra vannet tillater ryggraden å bevege seg på måter som er vanskelig å utføre på land. Dette kan gi deg en mulighet til å slippe løs og frigjøre spenninger. Mange opplever også at denne formen for arbeid har en emosjonell påvirkning, først og fremst i forhold til tillit og kontakt. Noen opplever at den første behandlingen handler om å lære å ha tillit til å slippe uhensiktsmessige holdemønstre i kroppen. Noen forsøker å overkomme redselen for vann (hvis dette gjelder deg, vær vennlig å gi beskjed om dette). Andre slapper helt av og finner avspenning og massasje i varmt vann dypt beroligende allerede den første behandlingen.

Pris 60 min. inklusiv leie basseng: Kr. 900,-

NB! Ved avbestilling samme dag betales 50 % av timesprisen.

Thaiyogamassasje

ThaiYogaMassasje kombineres med teknikker fra akupressur og yoga. I denne timen vil du oppleve å gjøre yogaøvelser uten anstrengelse, samtidig som du mottar akupressurbehandling. ThaiYogaMassasje utføres på en matte på gulvet med klær på, og utøveren bruker både hender, føtter og albuer som verktøy under behandlingen. Du vil oppleve et roligere sinn og en mer harmonisk følelse i hele kroppen. ThaiYogaMassasje løser opp spenninger og åpner opp og fornyer kroppens energistrømmer.

Priser
30 min. nakke, skulder & ansikt: Kr. 400,-
30 min. abdominal massasje: Kr. 400,-
60 min. kroppsmassasje: Kr. 650,-
90 min. kroppsmassasje: Kr. 900,-

NB! Ved avbestilling samme dag betales 50 % av timesprisen.