Ashtanga vinyasa - introkurs

Torsdager 1900 - 2030

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Heidi A. Hanssen   Heidi avsluttet sin 200-timers yogautdannelse i Ashtanga våren 2018. Hun ønsker å videreformidle Ashtanga på en enkel, konkret og rolig måte med utgangspunkt i egne erfaringer og kunnskap om Ashtanga Vinyasa. Yoga har vært og er svært viktig for Heidi som opplever yoga som et godt hjelpemiddel for å takle stress, finne klarhet og ro samt å holde seg i form etter sykdom og fatique. Hun er nå i ferd med å ta en utdannelse i yoga massasje.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Heidi A. Hanssen

Heidi avsluttet sin 200-timers yogautdannelse i Ashtanga våren 2018. Hun ønsker å videreformidle Ashtanga på en enkel, konkret og rolig måte med utgangspunkt i egne erfaringer og kunnskap om Ashtanga Vinyasa. Yoga har vært og er svært viktig for Heidi som opplever yoga som et godt hjelpemiddel for å takle stress, finne klarhet og ro samt å holde seg i form etter sykdom og fatique. Hun er nå i ferd med å ta en utdannelse i yoga massasje.

kursbeskrivelse

Ashtanga Vinyasa er en dynamisk og fysisk form for yoga. Denne formen inneholder en fast serie med stillinger som utføres i en bestemt rekkefølge der pusten er det som binder det hele sammen. Etterhvert som du lærer stillingene og behersker pusten vil du få en opplevelse av flyt og over tid bygger du opp styrke og fleksibilitet, både fysisk og mentalt. Du blir kjent med hva din kropp trenger og du blir i bedre stand til å observere og kanskje endre uheldige tankemønstre.

På dette kurset vil du lære de stående stillingene, så de sittende og til slutt de avsluttende stillingene. Du vil også lære pusteteknikker/pranayama, kroppslåser/bhandas og fokuspunkt/dristhi som skal utføres når du er i, eller beveger deg fra den ene til den andre stillingen. Etterhvert introduseres du også for noe filosofi som hva japa meditasjon er og noen tradisjonelle mantra på sanskrit som også er en svært viktig del av denne disiplinen.

Nivå: En fysisk time for deg som ønsker styrke og smidighet.
Varighet:
14 uker. NB! Ingen undervisning uke 41 pga høstferie.
Oppstart/slutt: Oppstart uke 36 - 50
Pris 14 uker: Kr. 3080,-

HAR DU DELTATT PÅ ET 10 UKERS KURS våren 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs får du muligheten til å delta på alle kurs i perioden (se kursvarighet over) med ledig kapasitet.

 Løpende påmelding etter kursstart.

NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!