Curvy yoga

YOga for damer med store kropper

Fredager 1715 - 1845

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Siri Preetam   Siri er fra Tyskland og er mor til 2 sønner. Hun er Kundalini Yogalærer, Gravid Yogalærer og Naad Yogalærer. Siri har undervist yoga i 20 år og er en svært erfaren yogi. Siri forstår godt norsk, men vil undervise på engelsk da hun ikke er helt komfortabel med å snakke norsk enda.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Siri Preetam

Siri er fra Tyskland og er mor til 2 sønner. Hun er Kundalini Yogalærer, Gravid Yogalærer og Naad Yogalærer. Siri har undervist yoga i 20 år og er en svært erfaren yogi. Siri forstår godt norsk, men vil undervise på engelsk da hun ikke er helt komfortabel med å snakke norsk enda.

Kursbeskrivelse

I dette kurset, som vi har kalt CurvyYoga, legger Siri til rette for en yoga praksis hvor du kan få en dypere kontakt med din kropp og mulighet til å lande i den. De fleste av øvelsene er hentet fra Kundalini yoga. Øvelsene gir deg ny energi, gir deg bedre fleksibilitet, og bygger opp styrke både fysisk og mentalt.

Yoga er for alle størrelser og kroppsformer. I dette kurset finner vi gode tilpasninger og bruker utstyr som belter, blokker, puter og bolstere når det er nødvendig. Øvelsene skaper bevegelse i bindevev, ledd og muskler og stimulerer blodsirkulasjonen. Musklene strekkes og styrkes og sammen med pusten vil du kunne oppleve en god energiflyt i hele kroppen.

I Kundalini yoga bruker vi også ulike meditasjonsøvelser og du vil få mulighet til å lære ulike mantras (kraftfulle ord og/eller stavelser) og ulike mudras (håndposisjoner). Intensjonen med disse øvelsene er økt velvære, bedre helse og livsglede.

Å glede seg over livet er en menneskerett og i dette kurset ønsker Siri å dele verktøy for et sunt og gledesfylt liv.

“Let’s have fun together!”

Varighet: 6 uker

Oppstart: Dette kurset settes opp jevnlig etter etterspørsel.

Pris: 1400,-