Back to All Events

Romjul- & NyttårsYoga


Opplev ro og balanse hos oss i romjulen og på nyåret.

Under finner du en oversikt over tilbudet vårt i denne perioden, samt en beskrivelse av de ulike timene.

Romjul- & NyttårsYoga.PNG

Timebeskrivelser

Re-Energize m/ Joe – Framover- og bakoverbøyninger. Come and join us for an energizing vinyasa flow class where we will explore inversions and backbends and their power to wake us up when we need a little boost.

Rest & Renew m/ Joe – Hvilende yoga. A restorative class using lots of props and long holds to help us rest and renew our energy after the sometimes stressful holiday season.

Detox Flow m/ Joe - Twists - What better time to do a detox flow than after the holiday season? Come and join us for a class focused on twists to help our body clean out what we no longer need and help us return to a centred state of balance. 

Ardhachandrasana.jpg

Yin&Yang m/ Sandra - I denne klassen får vi den perfekte kombinasjonen av dynamisk og rolig yoga. Første halvdelen er en rekke klassiske dynamiske stillinger som solhilsen, stående serie, og styrke. Deretter blir det rolige og passive stillinger inspirert av Yin-yoga og Restorativ-yoga. Til slutt en god dybdeavspenning.

Basic yoga m/ Sandra – Hensikten med denne klassen er å gi en innføring i grunnleggende klassiske yogastillinger og enkle pusteteknikker. Klassen passer meget bra for nybegynnere, men også for deg som vil friske opp basiskunnskapene og lære mer om teknikk. Lavterskel tilbud som passer for alle.

YinYang.jpg

Yoga&meditasjon m/ Cecilie – Disse timene er inspirert av klassisk Hatha yoga i Satyananda tradisjonen. Timene inneholder avspenning, fysiske øvelser, pusteøvelser og meditasjon. Intensjonen er å finne ro og balanse i kropp og sinn.

Parsvakonasana - Sidevinkelstillingen5.jpg

 

Tilbud & Priser

Klippekort 4 klipp

Bilde 4 klipp Klippekort.PNG
 

Kjøp et klippekort og gå på de timene som passer best for deg.
Pris: Kr. 900,-  
NB! klippekortet må anvendes innen 07.01.2018

Dropp inn
Pris per klasse 75 min: Kr. 230,- 

Later Event: January 8
Yogakurs vinteren 2018