Back to All Events

Restorativ Yoga - Hvilende Yoga i førjulstiden


Vi setter opp 2 workshops i desember med spesiell fokus på å få seg en god pause i julestria. Restorativ betyr “restitusjon” og er en hvilende form for yoga.  Vi bruker utstyr som tepper, puter, og bolstere til å støtte kroppen i forskjellige passive stillinger som vi ligger i i flere minutter. Hensikten er å få tak i avlastning, dybdeavspenning og ro.  Det vil være dempet belysning, rolig musikk, og perioder med stillhet.  Workshopene passer for alle uansett nivå og erfaring. Man kan delta på én eller begge, vi gjør forskjellige øvelser hver av kveldene men nivået og hensikten er det samme: å roe ned i førjulstida. Unn deg selv en deilig pause!   Praktisk informasjon   Datoer: onsdag 6. desember og onsdag 20. desember  Tid: begge kvelder 19.15-21.00  Pris: kr 275,- for én gang, kr 450,- for begge. NB! Bindende påmelding.  Ta gjerne med eget pledd. Resten av utstyret får du låne fra Flyt.  Instruktør: Sandra Kleppe

Vi setter opp 2 workshops i desember med spesiell fokus på å få seg en god pause i julestria. Restorativ betyr “restitusjon” og er en hvilende form for yoga.  Vi bruker utstyr som tepper, puter, og bolstere til å støtte kroppen i forskjellige passive stillinger som vi ligger i i flere minutter. Hensikten er å få tak i avlastning, dybdeavspenning og ro.  Det vil være dempet belysning, rolig musikk, og perioder med stillhet.

Workshopene passer for alle uansett nivå og erfaring. Man kan delta på én eller begge, vi gjør forskjellige øvelser hver av kveldene men nivået og hensikten er det samme: å roe ned i førjulstida. Unn deg selv en deilig pause!

Praktisk informasjon

Datoer: onsdag 6. desember og onsdag 20. desember

Tid: begge kvelder 19.15-21.00

Pris: kr 275,- for én gang, kr 450,- for begge. NB! Bindende påmelding.

Ta gjerne med eget pledd. Resten av utstyret får du låne fra Flyt.

Instruktør: Sandra Kleppe

Earlier Event: November 8
Yoga mot kreft
Later Event: December 27
Romjul- & NyttårsYoga