Back to All Events

HjerteÅpner - Workshop med Henriette Lien

  • Flyt Yoga 32 Storhamargata Hamar, Hedmark, 2317 Norway (map)

HjerteÅpner

Når vi hører ordet bakoverbøyninger tenker de som allerede er åpne i hofteleddsbøyerne, skuldre, bryst og øverste rygg ”åh, så deilig” og vi som ikke er det fra naturen side, som kjenner en viss utilstrekkelighet ”nei, det er ikke min greie” .

Hjerteåpner derimot gir kanskje litt andre assosiasjoner. Det er noe varmt, mykt., noe lyttende. Hjerte forteller oss mye, hva som er rett og galt, hvis vi lytter . Og i yogasammenheng kan hjertet si noe om hvor langt vi skal gå i en posisjon, om vi skal holde litt igjen, om viljen har tatt over. Men hjertet kan og være overbeskyttende, så det å åpne opp, gå litt ut av komfort-sonen, våge være sårbar, det kan både være skummelt og forløsende.

En annen viktig del i denne sammenheng er styrke så vi ikke bare henger i posisjonene. I denne workshopen skal vi ha en deilig flyt, vi skal kjenne på balansen mellom å fysisk åpne litt opp, men og lytte til hva hjertet sier om dine grenser. Alle praktiserer yoga ut i fra sitt nivå enten du er fersk på yogamatten eller har praktisert litt så ingen grunn til å engste seg over ikke å være god nok. Har du en kropp og du puster kan du gjøre yoga :-)

Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser, skuespiller og programleder i radio og tv. Hun startet å praktisere Ashtanga yoga i 2000 og er nå sertifisert yogainstruktør og underviser i Vinyasa flow, Yin og Restortive yoga. Henriette er opptatt av forståelse av anatomien og hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt. Hvordan det lærer deg å håndtere stress bedre og gi deg en mer balansert opplevelse av livets påkjenninger og utfordringer.

”Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel”

Praktisk informasjon

Dato: Søndag 14.januar 2017
Tid: 10.30 - 13.00
Pris: Kr. 450,- (kr. 400,- dersom du også melder deg på Yin Yoga-Workshop senere på dagen. Totalt for begge workshopene kr. 800,-)
Sted: Flyt Yoga (Storhamargata 32, 2 etasje)
Kontakt: post@flytyoga.no
Påmeldingsfrist: Fredag 5. januar 2018
NB! Bindende påmelding! Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Ingen refusjon ved avbestilling. 

Earlier Event: January 8
Yogakurs vinteren 2018
Later Event: January 14
Yin Yoga - Workshop med Henriette Lien