Back to All Events

Mindfulness


Mindfulness - Oppfrisknings-og fordypningskurs

Kurs for de som har erfaring med mindfulness eller meditasjon fra tidligere.

Fireukers kurs, onsdager.

På Flyt Yoga sine lokaler i Storhamargata 32, Hamar

17.januar-7.februar.

kl 1900-2100

Kursavgift 1900,-

Maks antall deltagere: 15

Påmelding til

kjerwien@gmail.com

Kursholder
Kjersti Wien er lege og spesialist i allmennmedisin og jobber til vanlig som fastlege på Hamar legesenter og sykehjemslege i Hamar kommune. Hun har drevet med yoga og mindfulness siden 2009 og gikk instruktørkurs hos Andries Kroese vinteren 2012. Som lege sees daglig helsemessige konsekvenser av stress og manglende tilstedeværelse. Kjersti Wien har interessert seg for stressreduserende metoder. Mindfulness er en metode som er vitenskapelig dokumentert som et godt hjelpemiddel. Hun startet med dette i utgangspunktet for selv å bli mere oppmerksom i eget liv samt for å håndtere stress bedre. Fra høsten 2012 har hun holdt 1-2 åtte ukers kurs i året og funnet ut at dette er noe mange har behov for og som kan gi varige positive endringer.

DSC00859.jpg