Back to All Events

Animal Flow

  • Flyt Yoga 32 Storhamargata Hamar, Hedmark, 2317 Norway (map)
Jasper Amanuel

Jasper Amanuel

Animal Flow er en dynamisk og kraftfull bevegelsesform som utfordrer styrke, mobilitet, fleksibilitet og utholdenhet. Du blir invitert til å bevege deg rundt i rommet på alle fire og til å etterligne dyrs måter å bevege seg på. Vi gjør bevegelser inspirert av «lizard crawl», «tiger crawl», «gecko crawl», og «duck walk» for å nevne noen av øvelsene. Timene starter og avslutter med avspenning og meditasjon. Fokus på pust og tilstedeværelse.

Nivå: En time for deg som ønsker en fysisk utfordring.

Instruktør: Jasper Amanuel er sertifisert gruppeinstruktør fra NIH (Norges Idrettshøyskole) og har flere sertifiseringskurs gjennom SATSELIXIA. Han har også et instruktørkurs ved Muay Shanghai spiritual fighting school.

Praktisk info:
Dato: Lørdag 27. oktober
Tid: 11.00 - 12.30
Pris: Kr. 230,- (inklusiv adm.kost.)