Back to All Events

Meditativ konsert med Radical Devotions mantramusikk

  • Flyt Yoga 32 Storhamargata Hamar, Hedmark, 2317 Norway (map)
Kristiansand 20 mai 2017 Photo Sanna_n.jpg

Bli med på en musikalsk reise med Radical Devotions meditasjonsmusikk. Å synge mantra er en urgammel praksis som har en positiv og oppløftende virkning på oss.  Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Sammen synger vi sanger som virker klargjørende, beroligende og oppløftende. Du trenger ikke å være god til å synge. Fokuset er hva som skjer når vi synger mantra. Å synge mantraer gir ro og klarhet. Strømmen av tanker stilner, spenninger slipper taket og en kan oppleve spontan hengiven glede, klarhet og velvære. En høyeffektiv og rask vei til å nå inn til vår essens i hjertet. Bhakti yoga, eller hengivenhetens yoga betyr nettopp hjertets vei. 

Etter sang kommer stillhet og ut i fra stillhet kommer sang. Mantra uttrykker våkenhet, Samadhi, derfor kan også mantra sette oss i kontakt med Samadhi. Slipp tanker, stress og bekymringer og synk inn i dypet av egen væren. Helt uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klar hvile. Musikken er et redskap til meditasjon og en yogapraksis i seg selv. Meditative concert of spiritual songs and mantras

OM RADICAL DEVOTION

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er egentlig ikke ment som noen underholdning i vanlig forstand, men heller et verktøy til meditasjon og innsikt. Radical Devotion har sitt unike sound og det oppstår et sterkt energifelt under konsertene. Mange har uttrykt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen tilknytning til noen spesiell retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. 

Trond Erland Sigvartsen, sang og gitar og Linda Grahn, sang og harmonium, møttes på en festivalscene i Sverige i 2010. De fant umiddlebart tonen og begynte å spille sammen fast. Til tider har de med flere musikere. Radical Devotion spiller på en rekke yoga arrangementer, retreats, festivaler og konserter osv. 

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: Søndag 11. november 2018
Tid: 18.30 - 20.00

Pris:
Pris 1: For kursdeltakere på Flyt Yoga høsten 2018: Kr. 160,- (inklusiv administrasjonskostnader).
Pris 2: Ved påmelding i forkant kr. 210,- (inklusiv adm.kost.).
Pris 3: Ved døren kr. 310,- (inklusiv adm.kost.). NB! Vi tar kun kort!

NB! Av hensyn til utøverne ber vi om forståelse for bindende påmelding.