Back to All Events

Filosofisk yogapraksis med Karin Mæland

Hva er rett? Hva er godt? Og hva har de spørsmålene med yoga å gjøre?

Yogafilosofien inneholder etikk og oppfordrer oss til bevisste verdivalg. Noen av de viktigste prinsippene er ikkevold og sannferdighet. Hvorfor er dette en del av yoga og hvordan kan vi etablere etikk som en praksis?

Denne workshopen er en invitasjon til refleksjon og samtale om de store og små spørsmålene i livet med utgangspunkt i etiske verdier og verdivalg. Vi refererer til klassisk yogafilosofi basert på Patanjalis Yoga Sutra.

Forkunnskaper er ikke nødvendig, workshopen passer for alle.

Praktisk informasjon

 Dato: Søndag 11. mars 2018

Tid: 11-14

Pris: kr. 500,- 

Påmeldingsfrist: 07. mars 2018

NB! Bindende påmelding! Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Ingen refusjon ved avbestilling. 

Profil.jpg

Karin Mæland er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO.

Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India hvor hun har bodd i 3 år. I januar 2017 ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet og er del av den musikalske duoen Spanda som utga albumet med samme navn i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

Earlier Event: January 17
Mindfulness