Back to All Events

Utsatt! Gongbad med hvilende yoga

  • Flyt Yoga 32 Storhamargata Hamar, Hedmark, 2317 Norway (map)
Gongmester Lisbeth Bøen

Gongmester Lisbeth Bøen

VELKOMMEN TIL EN OPPLEVELSE AV LYD, VIBRASJONER, RESTORATIVE YOGA OG HVILE.

De aller fleste vet ikke hva en gong er da den er ganske ny i Norge. Gongen stammer fra de dype sirkler i Kina og Russland og har vært brukt som et meditasjonsverktøy og for å lindre utbrenthet og stress, og for ren nytelse. Lyden tar deg med på en indre reise og kan ses på som en veileder inn til deg selv. Der ditt skattekammer er. I dagens samfunn er vi så utoverfokusert og rettet mot materielle verdier og det medfører mye støy. Vi glemmer å kjenne etter hvordan vi har det inne i oss. Vi bare raser av gårde i høyt tempo. Og for å lande etter en stressende dag, så setter vi oss i sofaen og glor på en eller annen skjerm. Igjen utover. Dette går utover nervesystemet og immunforsvaret og mange ender opp syke. Vår innside, våre ressurser, vår egen kraft blir undertrykket.

Lyden av gongen og andre eksotiske instrumenter gongmesteren bringer med, har høyfrekvente svingninger, dvs lydbølger som hever din egen frekvens som stimulerer til dyp harmoni og ro. Og når vi opplever harmoni og ro, så avtar også smerter og kroppen kan lettere slippe taket. Immunforsvaret får da bedre mulighet til å gjøre jobben, og du kan i dagene etter oppleve mer tilstedeværelse og kreativitet. Gongens lyd kan variere fra de dypeste jordiske undertoner, til de lyseste og vakre kosmiske. Du kan oppleve å føle deg i pakt med deg selv og selve skapelsesprossessen i deg og utenfor deg.

Restorative yoga blir brukt sammen med gongbad denne kvelden for at du skal få mest mulig balsam for kropp og sjel. Restorative betyr restitusjon, og med hjelp av yogaputer, pledd, og annet utstyr (som du får låne hos Flyt) legger vi oss i behagelige, avslappende stillinger for å ta imot lydene. Stillingene varer mellom 5 og 20 minutter og passer for alle uansett tidligere erfaring.

Lisbeth Bøen er gongmester og vil tune inn i samarbeid med yogalærer Sandra Lee Kleppe. Lisbeth er og coach og helhetsterapeut og mottar private klienter for samtale, myk kroppsterapi og gongmeditasjon på Jessheim.

Sandra Lee Kleppe er godkjent yogainstruktør fra Nordic Yoga Institute/Yoga Alliance RYT. Hun har utdanning i Virya-yoga, Yoga Somatics, Yoga for gravide, samt fordypning i Restorative yoga.

Du er varmt velkommen!

Pris:
Kr. 400,- 
Kr. 350,- for kursdeltakere på Flyt Yoga våren 2018

15 plasser igjen!

Later Event: June 25
SommerYoga 2018