Back to All Events

Yogafilosofi med Karin Mæland - Filosofien bak meditasjon og mantraresitasjon

  • Flyt Yoga AS Storhamargata 32 Hamar, Hedmark Norway (map)
Karin Mæland  er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO. Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India hvor hun har bodd i 3 år. I januar ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet og er del av den musikalske duoen Spanda som utga albumet med samme navn i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

Karin Mæland er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO. Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India hvor hun har bodd i 3 år. I januar ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet og er del av den musikalske duoen Spanda som utga albumet med samme navn i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

I denne workshopen vil vi se nærmere på meditasjon: Meditasjon som praksis, som mentalt verktøy og som metode for selverkjennelse. Vi går igjennom filosofien bak meditasjon og mantraresitasjon. Du vil lære om mantra, som er ord eller fraser som repeteres og som kan brukes som støtte ved meditasjon. Vi vil spesielt snakke om betydningen av mantraet AUM. Du får høre noen av de mytologiske fortellingene som er knyttet til mantraresitasjon, og vi gjør mantraresitasjon sammen. Velkommen til en nærende dag på Flyt Yoga!

Praktisk informasjon
Dato: 21. oktober 2018
Tid: 11.00 - 14.00
Pris: Kr. 510,- (inklusiv administrasjonskostnader)
Påmelding: Ber om forståelse for bindende påmelding. Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Vi fyller opp fortløpende. NB! Ingen refusjon ved avbestilling!

Earlier Event: October 6
Nevroyoga med An-Magritt Seeland
Later Event: October 27
Animal Flow