Back to All Events

En gave til deg selv i førjulstiden - Yin yoga med krystallboller og eteriske oljer

  • Flyt Yoga Storhamargata 32 Hamar Norway (map)
Anette profil.jpg

Velkommen til en rolig yogapraksis der vi inviterer inn dyp hvile. Gjennom pust og tilstedeværelse hjelper vi kroppen med å frigjøre spenninger og synke dypere inn i stillingene. Vi bruker eteriske oljer for å øke kontakten mellom kropp og sinn, og for å jorde, oppløfte og gi energi til kroppen(hvis du ønsker). Vi avslutter med en restorative stilling, meditasjon og en god avspenning med krystallboller- med fokus på hjerte(chakra) og kjærlighet.

Om Anette
Anette har praktisert ulike typer yoga siden 2000. Siden da har hun deltatt på en rekke workshops, retreats, kurs og yogafestivaler i Norge og i utlandet. Hun begynte å undervise yoga i 2006. I tillegg har Anette undervist yoga i skolen siden 2007. Anette er utdannet ved Yin Yang Yoga akademiet (RYT - 200). Hun tar også nå  ISHTA Yinyoga utdanning i London som avsluttes i 2019. Utdanningen er godkjent av Yoga Alliance (YACEP). 

«Yoga for meg handler ikke så mye om hvordan vi utfører selve stillingene, men mer om hvordan vi tilnærmer oss dem mentalt og fysisk. Gjennom pust, tilstedeværelse og å lytte til og observere kropp og sinn, kan vi øke bevisstheten om oss selv. Gjennom denne praksisen kan vi erfare, oppdage og skape endringer som er viktig for oss selv både på og utenfor yogamatten».

Praktisk info
Dato:Søndag 2. desember
Tid: kl. 11.00-13.00. 
Sted: Flyt Yoga
Pris: Kr. 416,- (inklusiv administrasjonskostnader)

Påmelding: Ber om forståelse for bindende påmelding. Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Vi fyller opp fortløpende. 
 

Later Event: January 14
Kundalini yoga RENS