Back to All Events

Yogaretreat til Toscana sommeren 2019


VELKOMMEN til sommerens retreat i vakre Toscana 28. juli til 2. august

Med Cecilie Salsten

Jeg inviterer deg til 5 dager med yoga & meditasjon i naturskjønne omgivelser på Sasseta Alta. Under oppholdet får du muligheten til å fordype deg i din egenpraksis og vi skal sammen utforske og oppdage kropp og sinn gjennom yoga og meditasjon på land og i nydelig kropps-temperert vann. Det legges til rette for yoga og meditasjon to ganger om dagen, samt valgfrie sesjoner på ettermiddagen etter behov. Det blir også tid til å nyte landlivet på egenhånd, booke private sesjoner (ThaiYogaMassasje, indre arbeid på land, avspenning og massasje i varmt vann), eller ta en spasertur ned til landsbyen Scansano. På Sasseta Alta er alt tilrettelagt for fordypning i yogapraksisen med fokus på både kropp, sinn og sjel.

Dagsprogram

07.00 Morgenyoga

09.00 Frokost

11.00 Yoga&meditasjon i vann

13.00 Lunch

16.30 Valgfrie sesjoner

19.00 Middag

NB! med forbehold om mindre endringer.


Beskrivelse
I yogaøktene om morgenen vekkes kroppen gradvis opp i et mykt og rolig tempo. Disse timene er inspirert av klassisk yoga og det vil legges til rette for øvelser både nede på gulvet og stående øvelser. De fysiske øvelsene og pusten er satt sammen på en slik måte at blodsirkulasjonen øker og ryggraden og nervene i ryggraden strekkes og masseres.  Øvelsene inviterer oppmerksomheten innover og timene legger til rette for stillhet og ro. Timene avslutter med dybdeavspenning, pust og meditasjon.

Øktene i vann er inspirert av somatisk yoga. I dette arbeidet utforsker vi ulike øvelser sammen med nysgjerrighet, åpenhet og kreativitet og inkluderer arbeid med pust, tilstedeværelse og meditasjon. Intensjonen er å bli kjent med det naturlige og frie og arbeidet stimulerer deltakeren til å gripe fatt i en individuell bevegelsesbevissthet inspirert av pustens ulike rytmer og kroppens flyt, støttet av vannets egenskaper. Med utgangspunkt i hver enkelt deltakers erfaringer og utvikling, baserer denne praksisen seg på intuisjon og individuelle valg framfor en gitt og standardisert form.


Praktisk informasjon

Reise

Fly t/r Oslo- Roma eller Pisa,

Tog t/r Roma/Pisa- Grosseto

NB! Reise bestilles på egenhånd. Vær ute i god tid med å bestille flybillett for å få

gode priser. Ved bestilling av togreise anbefales å bestille via Trenitalia (https://www.trenitalia.com/tcom-en)

Vi bestiller felles transport fra togstasjonen i Grosseto til Sasseta Alta søndag 28. juli kl. 1600.

Pris per pers: ca. 10 euro. Avhenger av hvor mange deltakere vi blir.

Kost og losji

Prisene under gjelder per person per døgn og inkluderer overnatting, frokost, lettere lunsj, middag, frukt og grønnsaker. Vin ikke inkludert. Det legges til rette for en vegetarisk diett. Kjøkkenet på Sasseta er helt unikt og i matrettene benyttes organisk produserte (egne og lokale) ingredienser for å gi deg smaksrike og sunne måltider. NB! Gi beskjed om behov for tilpasninger (allergier, intoleranser m.m.)


Alternativer for overnatting:
-
Double room for single use (ett singel rom tilgjengelig) € 125,00

- Shared Double room € 100,00 per person

- Shared Triple room € 95,00 

- Shared apartment:
    - 2 people € 115,00 

    - 3 people € 100,00 

    - 4 people € 95,00  


Gi beskjed om hvilket alternativ du ønsker å benytte deg av ved påmelding. Du betaler 50 % av beløpet for kost og losji innen 1. april, resten av beløpet betales direkte til Sasseta Alta i løpet av oppholdet.

Priser

- For overnatting 5 døgn med full-pensjon: Ca. kr. 5000,- (avhenger av valg av alternativ. Se priser over).

- Undervisning kr. 2500,- 

- Pluss reise fly+tog

Påmelding

Ber om et depositum på kr. 2000,- ved påmelding for å reservere plassen. Da oppholdet på Sasseta innebærer endel forpliktelser ber jeg om forståelse for bindende påmelding.

Minimum antall deltakere: 6
Maksimum antall deltakere: 10

Påmeldingsfrist: Løpende påmelding til 20 juni.
NB! 2 ledige plasser.

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Jeg har arrangert yoga retreat på Sasseta 2 ganger tidligere så jeg har endel kjennskap til dette fantastisk vakre stedet.

Mvh

Cecilie

Earlier Event: June 24
SommerYoga 2019
Later Event: September 2
Kurstilbud høsten 2019