Back to All Events

Restorativ Yoga med Sandra Kleppe

Restorativ betyr ”restitusjon” og Restorativ Yoga er en hvilende form for yoga. I denne workshopen tar vi i bruk utstyr som yogabolstere, puter, blokker, og tepper til å støtte kroppen slik at den kan legge seg i avspennende posisjoner som holdes fra 5 til 15 minutter om gangen. Kroppen får en passiv avlastning fordi utstyret justeres for å gi maksimal støtte til muskulaturen og utøveren kan slappe helt av. Det ”parasympatiske nervesystemet” – kroppens egen avstressende mekanisme – blir stimulert og inviterer inn en tilstand av ro, dybdeavspenning og fornyet energi. Mellom de hvilende stillingene legges det tilrette for enkle bevegelser som løser opp spenninger i nakke, rygg og hofter.

For hvem? Alle kan være med på Restorativ yoga og du trenger ingen spesielle forkunnskaper eller yoga-erfaring.

Praktisk informasjon
Dato: Søndag 13. oktober

Tid: kl 18-20

Sted: Flyt Yoga

Pris: kr 450,- som inkluderer lån av futon-matte, nakkepute, og øyepute i tillegg til annet nødvendig utstyr.

Påmeldingsfrist: 10. oktober

NB! Av hensyn til aktørene ber vi forståelse om bindende påmelding. Avgiften refunderes ikke ved en ev. avmelding. Dersom du skulle være forhindret fra å delta kan plassen overføres til ny deltaker. Vær vennlig å gi beskjed om dette er aktuelt.

Earlier Event: November 10
Rebirthing Yogi Bhajan style
Later Event: February 8
Drøm, kreativitet og selvforståelse