Back to All Events

Mantrachanting - teori og praksis

  • Flyt Yoga Storhamargata 32 HAMAR (map)

Mantrachanting

Meditasjon.jpg

Chanting er en metode i yoga for konsentrasjon og meditasjon, og regnes for å være en egen praksis. Men hvorfor virker det og hvordan utføres det? Det lærer du på denne workshopen. Vi går igjennom filosofien bak bruken av chanting, inkludert mantraresitasjon, og snakker om betydningen av mantra, lyd og hvordan du kan bruke mantra i yogapraksisen. Du lærer flere mantra, hvordan du resiterer dem, og vi vil gjøre mantraresitasjon (japa) sammen. Målet er at du skal kunne etablere mantraresitasjon som egen praksis i etterkant av workshopen.

Kurset passer for alle som ønsker å fordype yogapraksisen og som vil lære mer om chanting og bruken av mantra i yogapraksisen.

Ta gjerne med din egen mala om du har!

Dato: Søndag 27. oktober

Tid: 11:00 – 14:00

Sted: Flyt Yoga Hamar

Lærer: Karin Mæland (se under)

Pris: Kr. 550,-

NB! Av hensyn til aktørene ber vi forståelse om bindende påmelding. Avgiften refunderes ikke ved en ev. avmelding. Dersom du skulle være forhindret fra å delta kan plassen overføres til ny deltaker. Vær vennlig å gi beskjed om dette er aktuelt.

Profil.jpg

Om Karin Mæland er lege, forfatter, og har mastergrad i filosofi fra UiO. Hun har tre års studier fra India i sanskrit språk, filosofi og yoga. I 2017 ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse på Aschehoug forlag. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet på Arneberg forlag, og hun er del av musikalske duoen Spanda som utga albumet Spanda i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

Earlier Event: September 29
Rebirthing Yogi Bhajan style
Later Event: November 10
Rebirthing Yogi Bhajan style