Back to All Events

Workshop om Dharma - hensikten med livet

Workshop om dharma

Velkommen til en workshop hvor vi utforsker dharma i yogafilosofien.

Hva er dharma, eller hensikten med livet? Hvordan finner jeg min dharma?

Dharma er ett av hovedtemaene i den klassiske indiske teksten Bhagavad Gita. Vi går igjennom noen av de viktigste versene i denne teksten for å forstå hva dharma er, hva som bestemmer den enkeltes dharma og hvorfor det er viktig.

 Workshopen er åpen for alle med interesse for yoga og filosofi, og som ønsker å forstå hvordan kunnskapen fra denne visdomstradisjonen kan appliseres til livet.

Praktisk informasjon

Dato: Søndag 10. februar
Tid: 11 00-1400
Sted: Flyt Yoga
Pris: Kr. 520,- (inkl. administrasjonskostnader)
NB! Ber om forståelse for bindende påmelding! Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Ingen refusjon ved avbestilling. 


Karin Mæland  er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO. Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India hvor hun har bodd i 3 år. I januar ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet og er del av den musikalske duoen Spanda som utga albumet med samme navn i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

Karin Mæland er lege, forfatter og masterstudent i filosofi ved UiO. Hun har studert sanskrit, filosofi og yoga i India hvor hun har bodd i 3 år. I januar ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse. Hun har også utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet og er del av den musikalske duoen Spanda som utga albumet med samme navn i 2016. Karin er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, chanting og yogaøvelser i tillegg til teoretiske tekster.

Earlier Event: January 14
Kundalini yoga RENS
Later Event: March 10
Sound Healing - Naad Yoga