Back to All Events

Hvilende yoga & Klangbad

Hvilende yoga med klangrom.jpg

Varmt velkommen til dyp hvile og kontakt med deg selv gjennom hvilende yoga og klangbad.

Gjennom hvilende yogastillinger og klangbad får du muligheten til å frigjøre spenninger og du inviteres til å synke dypere inn i deg selv. Yogastillingene og klangen av sangstemme, levende cello-musikk, trommer og klangspill gir deg en helt spesiell meditativ opplevelse, som fører til ny energi, overskudd og en klarere opplevelse av deg selv. De hvilende yogastillingene, klangen og musikken bærer på nærende og verdifull informasjon og du inviteres til å lytte med hele deg!

Workshopen holdes av Gabriele Maria Niedermeier og Cecilie Salsten.

Gabriele Maria Niedermeier er sangerinne og har lang erfaring med energiarbeid i grupper og individuelt. Hun gir enkelttimer i Helhetlig sang og Sjelens sang, metoder hun har utviklet gjennom en lang indre prosess. I sitt KlangRom på Hamar jobber hun hovedsakelig med musikkens helbredende virkning og tilbyr Klangmeditasjoner, workshops, Gudinnetempelkvelder og mer. Hun har vært elev på Norsk psykodramaskole, sjaman Ailo Gaup, Acharya Premenanda og flere.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon: tlf 45485433, www.klangrom.no

Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

Praktiske opplysninger

Dato: 07.04.2019
Tid: 1100-1300
Sted: Flyt Yoga i Storhamargata 32, 2 etasje (over Adecco)
Pris: kr 520,- (inkl. administrasjonskostnader)
NB! Ber om forståelse for bindende påmelding! Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Ingen refusjon ved avbestilling. 

Velkommen!


Earlier Event: April 1
Yogakurs våren 2019
Later Event: May 5
Vårfest på Flyt Yoga!