Back to All Events

Sound Healing - Naad Yoga

Naad betyr lyd. Naad Yoga er en urgammel vitenskap fra India. Det er en viten om lydenes kvalitet og påvirkningskraft. Det er lyder som er grove og lyder som er fine. De aller fineste lydene hører vi i det indre. Når man praktiserer Naad Yoga bruker man ytre og indre lyder for å hele kropp, sinn og sjel. Man bruker for det meste egen stemme for å berike hele kroppen med helende vibrasjoner. Lydene man lager skaper vibrasjoner i kroppen som kan fjerne blokkeringer og spenninger på flere plan.

Stemmen har en egen kraft til å påvirke forskellige chakra punkter, dvs psykiske energisentre. Du vil raskt legge merke til hvor forfriskende Naad Yoga virker. Gjennom pusteøvelser, meditasjonsøvelser, og ulike lyd og lytte øvelser kan du i denne workshopen bringe deg selv inn i en tilstand preget av velvære, harmoni og balanse.

Praktisk informasjon
Dato: 10.03.2019
Tid: 1100-1400
Sted: Flyt Yoga i Storhamargata 32, 2 etasje (over Adecco)
Pris: kr 520,- (inkl. administrasjonskostnader)
NB! Ber om forståelse for bindende påmelding! Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Ingen refusjon ved avbestilling. 

Velkommen!

Earlier Event: February 10
Workshop om Dharma - hensikten med livet
Later Event: March 31
Free Yourself from Inner Conflicts