Back to All Events

Free Yourself from Inner Conflicts

Free your mind.png

Kundalini Yoga & Meditasjon

Indre og skjulte konflikter har kraften til å hindre deg i å bevege deg i den retningen du ønsker. Du kan handle uten å være bevisst på hva som ligger bak handlingene dine. Du kan gjøre valg og i etterkant undre deg over det negative utfallet. Perspektivet du engang opplevde å ha synes å være borte.

I denne workshopen får du muligheten til å få kontakt med undertrykte og skjulte konflikter du bærer på. Du vil få muligheten til å utforske verktøy som kan hjelpe deg med å frigjøre deg fra det som holder deg tilbake. En bevisstgjøring av og frigjøring fra indre konflikter vil gi deg muligheten til å finne tilbake til ditt senter hvor du igjen kan finne tilbake til dine drømmer og visjoner. Du vil kunne få tilbake tilliten og troen på deg selv og være i stand til å motta alt det livet har å tilby akkurat deg.

Bli med på en dag med indre arbeid for kropp, sinn og sjel. Te er inkludert. Velkommen!


Praktisk informasjon
Yogalærer: Siri Preetam
Dato: 31.03.2019
Tid: 1100-1300
Sted: Flyt Yoga i Storhamargata 32, 2 etasje (over Adecco)
Pris: kr 420,- (inkl. administrasjonskostnader)

NB! Ber om forståelse for bindende påmelding! Plassen reserveres idet betalingen er registrert. Ingen refusjon ved avbestilling.

Earlier Event: March 10
Sound Healing - Naad Yoga
Later Event: April 1
Yogakurs våren 2019