Back to All Events

Abdominal egen-massasje for enhver kvinnes helse og velvære

Hvilket forhold har du til magen din? Kanskje har du ikke lyttet godt nok etter og neglisjert magefølelsen? Hvilket forhold har du til din livmor? I denne workshopen får du en unik mulighet til å lytte og bli bevisst viten som befinner seg i dette området. Du vil lære en egen-massasje inspirert av “maya abdominal therapy” og “Hara-massasje” som gir deg muligheten til å frigjøre fysiske og mentale spenninger og regulere stress-nivået for å gi plass til fornyet energi og livskraft. Egen-massasjen virker stimulerende og balanserende på bl.a.

~ PMS
~ Urinveiene
~ Livmoren
~ Menopausen
~ Bekkenbunnen
~ Fordøyelsen & tarmsystemet
~ Korsryggen

I massasjen vil du benytte castor oil, en utrensende olje som virker beroligende på huden din. I etterkant av egen-massasjen blir det en lengre liggende meditasjon.

Etter meditasjonen blir det rom for samtaler og det vil serveres te og litt snacks.

Du trenger å ta med noe utstyr selv til denne workshopen. Bruk gjerne løse og ledige klær det er komfortabelt å ligge i (unngå klær som strammer). Ta med to håndklær, samt en varmeflaske. Ta også med noe å skrive på og med.

NB! Massasjen bør utføres på tom mage, helst to (2) timer etter et måltid. Anbefales ikke under menstruasjon, ved graviditet, ved gjennomgått operasjon i området de siste 6 mnd. eller når du har diaré.

Workshopen holdes av Cecilie Salsten (eier og daglig leder på Flyt Yoga). Cecilie har bl.a. en 3 årig idrettsutdannelse og har fordypet seg i yoga og somatisk arbeid de siste 10 årene. I tillegg til yogautdannelsen har hun flere års utdannelse i somatisk arbeid en til en. Hun har også fordypet seg i Thai Yoga massasje, nivå 1.

Praktisk informasjon
Dag: Søndag 26. mai
Tid: 1100-1400
Sted: Flyt Yoga i Storhamargata 32, 2 etasje (over Adecco)
Pris: kr. 550,- (inklusiv olje, snacks og te, samt administrasjonskostnader)

Har du noen spørmål er det bare å ta kontakt!
Du er hjertelig velkommen!