Back to All Events

Feiring av den internasjonale yogadagen for harmoni & fred

  • Flyt Yoga Storhamargata 32 HAMAR (map)

I desember 2014 erklærte FNs generalforsamling 21 juni som Verdens Internasjonale Yogadag. Vedtaket ble gjort på bakgrunn av talen til den indiske statsministeren Narendra Modi, september 2014, hvor han blant annet sa:

«Yoga er en uvurderlig gave fra Indias eldgamle tradisjon. Den omfatter enhet mellom sinn og kropp; tanke og handling; beherskelse og oppfyllelse; harmoni mellom menneske og natur; en holistisk tilnærming til helse og velvære. Det handler ikke om trening, men å oppdage en følelse av enhet og samspill mellom deg selv, verden og naturen. Ved å endre vår livsstil og skape bevissthet, kan vi gjøre noe med klimaendringene. La oss arbeide for å vedta en internasjonal yogadag.»

21. juni blir yogadagen feiret over hele verden og Flyt Yoga ønsker å bli med på feiringen. 

Program
Dato: Fredag 21. juni
Tid: 1800-1900
Sted: Sletta nedenfor Hamardomen/Domkirkeruinene. NB! Ved regn flyttes arrangementet inn i lokalene til Flyt Yoga i Storhmargata 32.
Nivå: For alle!
Pris: Kr. 0,-
Ta med deg en matte (eller et håndkle) og en pute. Bruk gjerne løse og ledige klær.
Velkommen!