avspennende FredagsYoga

Myk&Rolig KundaliniYoga

Fredager 1630 - 1800

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Siri Preetam   Siri Preetam er en stor, rund og blid dame med masse humor! Hun har praktisert yoga i over 25 år og har undervist yoga i 12 år. Hun legger til rette for upretensiøse og morsomme klasser fri for dogmer og ideer om hva som er rett og galt. Siri deler yoga fra hjertet og hun inkluderer kunnskap om anatomi, helse og Ayurveda (indisk tradisjonell medisin).Siri er fra Tyskland og er mor til 2 sønner. Hun er Kundalini Yogalærer, Gravid Yogalærer og Naad Yogalærer. Siri forstår godt norsk, men vil undervise på engelsk da hun ikke er helt komfortabel med å snakke norsk enda.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Siri Preetam

Siri Preetam er en stor, rund og blid dame med masse humor! Hun har praktisert yoga i over 25 år og har undervist yoga i 12 år. Hun legger til rette for upretensiøse og morsomme klasser fri for dogmer og ideer om hva som er rett og galt. Siri deler yoga fra hjertet og hun inkluderer kunnskap om anatomi, helse og Ayurveda (indisk tradisjonell medisin).Siri er fra Tyskland og er mor til 2 sønner. Hun er Kundalini Yogalærer, Gravid Yogalærer og Naad Yogalærer. Siri forstår godt norsk, men vil undervise på engelsk da hun ikke er helt komfortabel med å snakke norsk enda.

beskrivelse

Gi slipp på spenninger og stress før helgen!

I disse timene får du mulighet til å lande og re-sette deg selv slik at du kan gi rom for avspenning, velvære og nærvær. Mange av oss opplever at det er vanskelig å gi slipp på uferdig arbeid eller vanskelige og utfordrende situasjoner på jobben eller på andre arenaer. Vi trenger et pusterom hvor vi kan bearbeide, fordøye og gi slipp for å invitere inn ny næring, både fysisk, mentalt og emosjonelt. I dette kurset får du mulighet til å lære hvordan du kan gi slipp på uønskede tanker, spenninger og stress slik at du kan gi rom for rekreasjon og nødvendig ro og hvile. Du vil møte øvelser med fokus på bevisst pust i kombinasjon med myke og rolige bevegelser. Øvelsene har som intensjon å invitere inn en tilstand av indre fred og ro. Fysiske spenninger reduseres, du kan oppleve dypere og mer effektiv søvn og du kan oppleve mer energi og overskudd.

Disse timene er for alle, både nybegynnere og mer erfarne yogautøvere.

Varighet
Oppstart uke 46 - 51. NB! Ingen undervisning uke 41 pga høstferie.

Pris
6 uker kr. 1350,-,-
Dropp inn kr. 250,- Send melding til post@flytyoga.no
NB! Minimum 6 betalende deltakere per gang (enten kurs eller dropp inn).
NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!