klassisk Yoga flyt

Mandager 1900 - 2045
NB! Dette kurset er fulltegnet

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Cecilie Salsten   Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Cecilie Salsten

Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

Kursbeskrivelse

Innholdet i disse timene gir deg muligheten til å styrke samt myke opp kropp og sinn. I tillegg gir det deg muligheten til å lande i deg selv. Intensjonen er å skape et balansert forløp. Det vil legges til rette for fysiske øvelser både nede på gulvet, sittende og stående øvelser. De fysiske øvelsene og pusten er satt sammen på en slik måte at blodsirkulasjonen øker og ryggraden og nervene i ryggraden strekkes og masseres for å skape flyt og åpenhet. Du vil møte øvelser som gir kroppen mye bevegelse, som variasjoner av solhilsen, og øvelser som inviterer inn mer stillhet og ro. I disse timene inviteres oppmerksomheten innover og bevegelser, pust og tilstedeværelse veileder deg inn i en tilstand som kan gi deg en dypere bevissthet. Timene avslutter med avspenning, pust og meditasjon.

Nivå: Et kurs for videregående yogautøvere
Varighet:
13 uker. NB! Ingen undervisning uke 40 (kurs) og 41 (høstferie).
Oppstart/slutt:
Mandag uke 36 til mandag uke 50
Pris: Kr. 3120,-

Har du deltatt på et 10 ukers Kurs våren 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs (eller lengre) får du muligheten til å delta på alle kurs i din kursperiode (se kursvarighet over) med ledig kapasitet.

Løpende påmelding etter kursstart.

NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!