klassisk Yoga & meditasjon

Mandager 1900 - 2030

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Cecilie Salsten   Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Cecilie Salsten

Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

Kursbeskrivelse

Innholdet i disse timene arbeider med å styrke samt myke opp muskler og bindev for å få tilbake og/eller vedlikeholde den naturlige holdningen i kroppen. Det vil legges til rette for øvelser både nede på gulvet og stående øvelser. De fysiske øvelsene og pusten er satt sammen på en slik måte at blodsirkulasjonen øker og ryggraden og nervene i ryggraden strekkes og masseres. Du vil møte øvelser som gir kroppen mye bevegelse, som solhilsen, og øvelser som er mer stillestående og dyptvirkende. Intensjonen er å skape et balansert forløp. Øvelsene inviterer oppmerksomheten innover og timen legger til rette for stillhet og ro. Timen avslutter med dybdeavspenning, pust og meditasjon.

Nivå: En fysisk og meditativ time for videregående yogautøvere.
Varighet:
9 uker. NB! Ingen undervisning uke 16 og 17 (påskeferie) og uke 24 (offentlig høytidsdag).
Oppstart/slutt vår 2019:
Mandag uke 14 til mandag uke 25
Pris: Kr. 1980,-

Har du deltatt på et 10 ukers Kurs vinteren 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs får du muligheten til å delta på alle kurs i perioden (se kursvarighet over) med ledig kapasitet.

 NB! Løpende påmelding etter kursstart.