Kroppspositiv yoga

KundaliniYoga

Fredager 1715 - 1845

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Siri Preetam   Siri Preetam er en stor, rund og blid dame med masse humor! Hun har praktisert yoga i over 25 år og har undervist yoga i 12 år. Hun legger til rette for upretensiøse og morsomme klasser fri for dogmer og ideer om hva som er rett og galt. Siri deler yoga fra hjertet og hun inkluderer kunnskap om anatomi, helse og Ayurveda (indisk tradisjonell medisin).Siri er fra Tyskland og er mor til 2 sønner. Hun er Kundalini Yogalærer, Gravid Yogalærer og Naad Yogalærer. Siri forstår godt norsk, men vil undervise på engelsk da hun ikke er helt komfortabel med å snakke norsk enda.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Siri Preetam

Siri Preetam er en stor, rund og blid dame med masse humor! Hun har praktisert yoga i over 25 år og har undervist yoga i 12 år. Hun legger til rette for upretensiøse og morsomme klasser fri for dogmer og ideer om hva som er rett og galt. Siri deler yoga fra hjertet og hun inkluderer kunnskap om anatomi, helse og Ayurveda (indisk tradisjonell medisin).Siri er fra Tyskland og er mor til 2 sønner. Hun er Kundalini Yogalærer, Gravid Yogalærer og Naad Yogalærer. Siri forstår godt norsk, men vil undervise på engelsk da hun ikke er helt komfortabel med å snakke norsk enda.

Kursbeskrivelse

Mange av oss, både kvinner og menn, er ikke helt fornøyd med den kroppen vi har. Gjennom ulike medier blir vi bombardert med hva idealet og standarden for skjønnhet og helse er. Denne standarden gir oss føringer for hvordan en kropp bør se ut og hva som er sunt og ikke. Fordi vi ikke ser ut som “idealet” kan dette føre til en opplevelse av å ikke være attraktive … av å ikke være bra nok.

Kjenner du et snev av misnøye over egen kropp? Da er dette kurset for deg!

I dette kurset får du muligheten til:

  • En bevisstgjøring av egen kropp

  • Kjenne at kroppen lever

  • Bygge opp helse, styrke og smidighet

  • Bygge opp en aksept for egen kropp

  • Bygge opp et kjærlighetsforhold til deg selv og din egen kropp

  • Ha det gøy!

Gjennom kurset lærer du øvelser som over tid kan gjøre deg sterkere både fysisk og mentalt, gi deg mer energi og overskudd, og gi deg ro og avspenning. Kundalini Yoga har et rikt utvalg av fysiske øvelser, pusteteknikker og meditasjonsformer som er enkle å bruke i hverdagen. I Kundalini yoga bruker vi også ulike meditasjonsøvelser og du vil få mulighet til å lære ulike mantras (kraftfulle ord og/eller stavelser) og ulike mudras (håndposisjoner). Intensjonen med disse øvelsene er økt velvære, bedre helse og livsglede.

Å glede seg over livet er en menneskerett og i dette kurset ønsker Siri å dele verktøy for et sunt og gledesfylt liv.

“Let’s have fun together!”

Varighet
7 uker - fra uke 36 til 43. NB! Ingen undervisning uke 41 pga høstferie.
6 uker - fra uke 46 - 51

Oppstart: Uke 36 (7 uker) og 46 (6 uker).

Priser
7 uker kr. 1600,-
6 uker kr. 1400,-
NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!