Kundalini Yoga for balanse i kropp og sinn

Mandager 1715 - 1845

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Ane Nilsen Bjerke   Ane er KRI sertifisert kundaliniyogalærer. Hun tok sin kundaliniyogalærerutdannelse i 2016/17. I sommer flyttet hun tilbake til Hamar, og ønsker nå å dele den kunnskapen hun har tilegnet seg. Et ordtak Ane liker godt er: " Yoga handler ikke om å nå tærne sine. Men hva som skjer på veien ned."

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Ane Nilsen Bjerke

Ane er KRI sertifisert kundaliniyogalærer. Hun tok sin kundaliniyogalærerutdannelse i 2016/17. I sommer flyttet hun tilbake til Hamar, og ønsker nå å dele den kunnskapen hun har tilegnet seg. Et ordtak Ane liker godt er: " Yoga handler ikke om å nå tærne sine. Men hva som skjer på veien ned."

Kursbeskrivelse

På dette kurset skal vi jobbe med å få kropp og sinn i balanse. Intensjonen er å bli mer bevisst kroppen vår og tankene våre. Vi glemmer så lett å lytte til oss selv i en hektisk hverdag. Dette gjør vi gjennom meditasjon, avspenning, fysiske øvelser og pusteøvelser. I dette kurset fokuserer vi på å:

  • styrke hormonsystemet

  • styrke immunsystemet

  • styrke ryggraden

  • løsne spenninger i kropp og sinn

Kundalini yoga blir kalt for bevissthetens yoga. Det er en holistisk, terapeutisk yogaform. Den har kraftfulle og effektive øvelser som gjør deg mer tilstede og bevisst på tanker, følelser, kropp og handlingsmønstre. Kundalini yoga baserer seg på fysiske øvelser, mantra, pusteøvelser og meditasjoner som åpner blokkeringer og gir energiflyt som bedrer og styrker din mentale og fysiske helse. Denne formen for yoga er utgangspunktet for MediYoga/medisinsk yoga som har hentet sine øvelser fra Kundalini Yoga.

Nivå: For alle

Oppstart: Mandag 29. april

Tid: 1715 - 1845

Varighet: 7 uker - Fra uke 18 til uke 25. NB! ingen undervisning 10 juni (offentlig høytidsdag).

Pris: kr.1600,-