Rolig Kundalini Yoga for å styrke immunsystemet

Mandager 1715 - 1845

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Ane Nilsen Bjerke   Ane er KRI sertifisert kundaliniyogalærer. Hun tok sin kundaliniyogalærerutdannelse i 2016/17. Et ordtak Ane liker godt er: " Yoga handler ikke om å nå tærne sine. Men hva som skjer på veien ned."

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Ane Nilsen Bjerke

Ane er KRI sertifisert kundaliniyogalærer. Hun tok sin kundaliniyogalærerutdannelse i 2016/17. Et ordtak Ane liker godt er: " Yoga handler ikke om å nå tærne sine. Men hva som skjer på veien ned."

Kursbeskrivelse

Høsten er en tid det er lett å bli syk og slapp. I dette kurset tar vi med oss solens energi inn i høstmørket. Vi vil gjøre enkle yogasett, meditasjoner og pust som styrker immunsystemet og inviterer inn ro og avspenning i kropp og sinn. Øvelsene gir deg mulighet til å stresse ned samtidig som øvelsene gir deg energi. Du trenger ikke å ha erfaring med Kundaliniyoga for å få utbytte av dette kurset.

Kundalini yoga blir kalt for bevissthetens yoga. Det er en holistisk og terapeutisk yogaform. Den har kraftfulle og effektive øvelser som gjør deg mer tilstede og bevisst på tanker, følelser, kropp og handlingsmønstre. Kundalini yoga baserer seg på fysiske øvelser, mantra, pusteøvelser og meditasjoner som åpner blokkeringer og gir energiflyt som bedrer og styrker din mentale og fysiske helse. Denne formen for yoga er utgangspunktet for MediYoga/medisinsk yoga som har hentet sine øvelser fra Kundalini Yoga.

Nivå: For alle og spesielt for deg som ikke har erfaring med yoga tidligere.

Oppstart: Mandag 2. september

Tid: 1715 - 1845

Varighet: 10 uker - Fra uke 36 til uke 46. NB! ingen undervisning uke 41 (pga høstferie)

Pris: kr. 2200,-

HAR DU DELTATT PÅ ET 10 UKERS KURS våren 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs (eller lengre) får du muligheten til å delta på alle kurs i din kursperiode (se kursvarighet over) med ledig kapasitet. NB! Gjelder ikke Klassisk yoga Flyt.

Løpende påmelding etter kursstart.

NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!