MediYoga

Torsdager 1715 - 1845

Ane Kali.jpg

Mediyoga er en moderne og svenskutviklet terapeutisk yogaform som bygger på tradisjonell kundaliniyoga og har til hensikt å skape en balanse i oss som påvirker helsen fysisk og psykisk. Ved hjelp av pust, enkle øvelser, meditasjoner og mantraer justeres energibanene i kroppen og mange opplever en indre ro. Yogaøvelsene gjøres sakte og på en kontrollert måte. Øvelsene har til hensikt å utvikle fysisk fleksibilitet, skape en evne i oss til å frigi sinnet fra stress og gi oss innsikt slik at vi kommer i bedre kontakt med selvet vårt.

Mediyoga har vist seg å ha effekt på ryggproblemer og hjerteproblemer. Denne yogaformen kan også brukes som rehabilitering for utbrenthet, og de som sliter med astma, søvnforstyrrelser og migrene kan ha nytte av Mediyoga. Øvelsene kan justeres og utføres med utgangspunkt i personens evne og kapasitet. Har du problemer med å sitte på gulvet kan alle øvelsene utføres på stol. Alle instruktører som underviser i Mediyoga har helsefaglig kompetanse og forstår yogaens effekter ut fra et helhetlig helseperspektiv.

I løpet av 10 kurskvelder vil du få kjennskap til enkle men kraftfulle øvelser og hva disse gjør for kroppen og sinnet ditt.

Yogalærer: Nina C. Berget. Nina er utdannet Mediyoga instruktør og har tilleggskurs i Mediyoga Chakra. Hun jobber til daglig som psykiatrisk sykepleier og underviser i Mediyoga på sykehuset.
Nivå: For alle.
Varighet:
10 uker. NB! Ingen undervisning uke 41 pga høstferie.
Oppstart/slutt: Oppstart uke 36 - 46
Pris: kr. 2200,-

HAR DU DELTATT PÅ ET 10 UKERS KURS VÅREN 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs får du muligheten til å delta på alle kurs i perioden (se kursvarighet over) med ledig kapasitet.

 Løpende påmelding etter kursstart.

NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!