MYK & ROLIG YOGA

Trening for kropp og sinn - nivå 1

Tirsdag ettermiddag 1715 - 1845
Torsdag formiddag 0900 - 1030

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Cecilie Salsten   Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Cecilie Salsten

Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

Kursbeskrivelse

I dette yogakurset møter du enkle øvelser som passer for alle. I timene inviteres du til å utføre øvelsene på en lett og uanstrengt måte. Intensjonen er å frigjøre stivhet, spenninger og stress både fysisk og psykisk slik at du får mer energi til rådighet. I disse timene inviteres sansene dine innover og det legges til rette for stillhet og til å gjøre øvelsene i eget tempo. Du oppfordres til å kjenne etter hvordan øvelsene virker på deg. Gjennom stillhet, oppmerksomhet, pust, myke og rolige bevegelser og avspenning får du mulighet til å bevege deg inn i en tilstand av stillhet og ro. En slik tilstand setter i gang fysiologiske prosesser som gjør deg mer avbalansert og gir ny næring til kropp, sinn og sjel. 

Nivå: En rolig og gjenopprettende time for alle som trenger stillhet og ny næring. En perfekt time for deg som ikke har praktisert yoga tidligere. 
Varighet:
10 uker - nb! Ingen undervisning uke 16 (påskeferie), samt torsdag uke 22.
Oppstart/slutt våren 2019: Uke 14 - uke 24/uke 25
Pris: Kr. 2200,-

HAR DU DELTATT PÅ ET 10 UKERS KURS VINTEREN 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs får du muligheten til å delta på alle kurs i perioden (se kursvarighet over) med ledig kapasitet.

 NB! Løpende påmelding etter kursstart.