MYK & ROLIG YOGA

Trening for kropp og sinn - nivå 1

Tirsdag ettermiddag 1715 - 1845 (oppstart uke 36)
Torsdag formiddag 0900 - 1030 (oppstart uke 37)

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Cecilie Salsten   Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Cecilie Salsten

Cecilie er eier og daglig leder på Flyt Yoga. Hun er sertifisert yogalærer innen Yoga Somatics og Klassisk yoga & meditasjon. Cecilie har en treårig idrettsfaglig utdannelse fra Norges idrettshøyskole og, som tidligere toppidrettsutøver, profesjonell danser og idrettspedagog, har hun opparbeidet seg en solid og grunnleggende forståelse for kropp og bevegelse. Hun har også fordypet seg i somatisk arbeid en til en, både på land og i vann.

Kursbeskrivelse

I dette yogakurset møter du enkle øvelser som passer for alle. I timene inviteres du til å utføre øvelsene på en lett og uanstrengt måte. Intensjonen er å frigjøre stivhet, spenninger og stress både fysisk og psykisk slik at du får mer energi til rådighet. I disse timene inviteres sansene dine innover og det legges til rette for stillhet og til å gjøre øvelsene i eget tempo. Du oppfordres til å kjenne etter hvordan øvelsene virker på deg. Gjennom stillhet, oppmerksomhet, pust, myke og rolige bevegelser og avspenning får du mulighet til å bevege deg inn i en tilstand av stillhet og ro. En slik tilstand setter i gang fysiologiske prosesser som gjør deg mer avbalansert og gir ny næring til kropp, sinn og sjel. 

Nivå: En rolig og gjenopprettende time for alle som trenger stillhet og ny næring. En perfekt time for deg som ikke har praktisert yoga tidligere. 
Varighet:
Tirsdager: 13 uker. Oppstart uke 36. Ingen undervisning uke 40 (kurs), samt uke 41 (høstferie).
Torsdager: 10 uker. Oppstart uke 37. Ingen undervisning uke 40 (kurs), uke 41 (høstferie), uke 43 og 45 (kurs).
Oppstart/slutt: Uke 36/37 (se over) - uke 50
Pris:
Tirsdager 13 uker: Kr. 2860,-
Torsdager 10 uker: Kr. 2200,-

HAR DU DELTATT PÅ ET 10 UKERS KURS våren 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs (eller lengre) får du muligheten til å delta på alle kurs i din kursperiode (se kursvarighet over) med ledig kapasitet. NB! Gjelder ikke Klassisk yoga Flyt.

Løpende påmelding etter kursstart.

NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!