MYK & ROLIG YOGA - helhetlig trening for kropp & sinn
nivå 1

Instruktør: Cecilie

Tirsdag ettermiddag 17.15 - 18.45
Torsdag formiddag 09.00 - 10.30

I dette yogakurset møter du en yogapraksis inspirert av klassisk Hatha yoga. Øvelsene er enkle og passer for alle. I timene inviteres du til å utføre øvelsene på en lett og uanstrengt måte. Intensjonen er å frigjøre stivhet, spenninger og stress både fysisk og psykisk slik at du får mer energi til rådighet. I disse timene inviteres sansene dine innover. Øvelsene arbeider blant annet med å aktivisere ro- og velværesystemet i kroppen for å skape nye forhold for vekst og utvikling. Gjennom oppmerksomhet, pust, myke og rolige bevegelser og avspenning får du mulighet til å bevege deg inn i en tilstand av stillhet og ro. En slik tilstand setter i gang fysiologiske prosesser som gjør deg mer avbalansert og gir ny næring til kropp, sinn og sjel.

Savasana.jpg

Nivå: En rolig og gjenopprettende time for alle som trenger stillhet og ny næring. En perfekt time for deg som ikke har praktisert yoga tidligere.
Varighet: Fra uke 2-12 (10 uker). NB! Ingen undervisning uke 8 pga. vinterferie.
Tilbud: 5 eller 10 ukers kurs - dersom du melder deg på et 5 ukers kurs er det mulig å melde seg på nye 5 uker dersom du ønsker det.
Priser:

Formiddagskurs 10 uker. Pris kr. 2000
Formiddagskurs 5 uker. Pris kr. 1100,- 

Ettermiddagskurs 10 uker: Pris kr. 2200,- 
Ettermiddagskurs 5 uker. Kr. 1150,-