yin yoga

Tirsdager 1900-2030

(Foto: Thomas Bell)   Yogalærer Elisabeth Øien   Elisabeth er sertifisert yogalærer ved Axelsons Body Work School i Oslo. Hun har praktisert yoga i 10 år og dette er hennes første år som yogalærer. Yin Yoga ligger hennes hjerte nærmest, og hun ønsker å invitere deg inn i deg selv og formidle hvordan du kan få kropp og sinn i ro og balanse på en myk og behagelig måte.

(Foto: Thomas Bell)

Yogalærer Elisabeth Øien

Elisabeth er sertifisert yogalærer ved Axelsons Body Work School i Oslo. Hun har praktisert yoga i 10 år og dette er hennes første år som yogalærer. Yin Yoga ligger hennes hjerte nærmest, og hun ønsker å invitere deg inn i deg selv og formidle hvordan du kan få kropp og sinn i ro og balanse på en myk og behagelig måte.

Kursbeskrivelse

Yin yoga er en deilig og behagelig 90 minutters time uten krav som kropp og sinn vil elske!

YIN yoga inviterer nervesystemet ditt over i en tilstand hvor kroppen stiller seg inn på hvile og fordøyelse (parasympatikus). Denne stillstanden er helt avgjørende for oss og gir kroppen ro og hvile, pulsen senkes, fordøyelsen stimuleres og kroppen restitueres, akkurat det du trenger etter en travel og hektisk hverdag. I yin yoga stimuleres bindevevet til å sette i gang produksjonen av elastin og collagen, som gjenskaper elastisiteten i bindevevet ditt, gir bedre bevegelighet i kroppen og du fylles med ny energi. I denne timen inviterer vi deg inn i enkle og virkningsfulle stillinger, som holdes over et par minutter. Øvelsene strekker og åpner vev for å komme dypere inn i bindevevet. Yin yoga er å oppleve seg selv innenfra. Ved å praktisere Yin yoga vil man finne balansen og kjærligheten i seg selv. På slutten av timen «tylles» du inn i en behagelig avspenning.

Nivå: Timen passer for alle. Har du en kropp og kan puste, kan du gjøre Yin yoga
Varighet:
10 uker
Oppstart/slutt: Uke 42 - 51
Pris: Kr. 2200,-

HAR DU DELTATT PÅ ET 10 UKERS KURS våren 2019?

Melder du deg på et nytt 10 ukers kurs (eller lengre) får du muligheten til å delta på alle kurs i din kursperiode (se kursvarighet over) med ledig kapasitet. NB! Gjelder ikke Klassisk yoga Flyt.

Løpende påmelding etter kursstart.

NB! Bindende påmelding. Se retningslinjer i linken under!